OTC toernooi Wil ten Bras memorial 13 november

Zondag 13 november zal bij ttv Slagvaardig na de afwezigheid van 3 jaar het veteranentoernooi voor 40+, bekend onder de naam OTC toernooi, weer plaats vinden.

Leden van de OTC en niet-leden mogen hieraan deelnemen. Er kan voor 4 categoriën worden ingeschreven. Dus wie dat nog niet gedaan heeft, schrijf je dan nu in via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De eerste 40 inschrijvingen doen automatisch mee aan het toernooi, hiervan krijg je dan ook een bevestiging. Op dit moment is het aantal nog lang niet bereikt. Als je je hebt ingeschreven na de eerste 40 dan kom je op de reserve lijst, echter ook hiervan krijg je bericht. We hopen net zoals voorgaande edities op een gezellige en sportieve dag met in onze gedachten onze oprichter van de club en organisator van het OTC, wijlen Wil ten Bras. Wegens zijn overlijden op 3 oktober 2021 zullen wij een moment van stilte houden om hem te herdenken.

maandagavond vanaf 18.30 uur jeugdtraining

maandagavond vanaf 19.30 uur training senioren