Competitie

Afgelopen week is de najaarscompetitie afgerond met een fraai kampioenschap voor Slagvaardig 5

 Team 5: v.l.n.r. Nienke, Ferruh, Peter en Wim

 

Slagvaardig 1 zal ook volgend seizoen uitkomen in de 3e divisie. Het team met Jerfy, Rik, Remco en Fatih heeft deze competitie afgesloten met een 4e plaats.

Slagvaardig 2 was kansloos in de hoofdklasse en is dus gedegradeerd naar de 1ste klasse. 

Slagvaardig 3 heeft de competitie afgesloten met een mooie 3-7 overwinning op kampioen Velp, dat nog wel na een 1-7 achterstand 1 punt moest pakken om het kampioenschap binnen te halen. De Slagvaardig mannen verloren de laatste 2 wedstrijden waardoor Velp kampioen werd, maar de winst was al wel binnen. 

Slagvaardig 4 heeft een goed competitie seizoen achter de rug, met strijd om de titel. Deze strijd ging helaas verloren, maar het seizoen was geslaagd.

Slagvaardig 5 is kampioen geworden in de 5e klasse. Met nog 1 wedstrijd te gaan kon het team donderdagavond, nadat bekend werd dat de wedstrijd Hutaf - Kr & Vr. in een gelijkspel geëindigd was, het kampioenschap vieren. Vrijdagavond werd ook in de laatste wedstrijd de winst binnengehaald en zo werd het seizoen fraai afgesloten. Wij feliciteren team 5 met dit mooi behaalde kampioenschap en wensen Nienke, Ferruh, Peter en Wim veel succes in de 4e klasse

Club informatie

IJsselsingel 3
6991 ZP Rheden
 
Telefoon: +31 616018336
 

Openingstijden

maandagavond vanaf 18.30 uur jeugdtraining

maandagavond vanaf 19.30 uur training senioren

dinsdagmiddag recreatief spelen

dinsdag vanaf 19.30 uur trainen senioren

donderdagmorgen recreatief spelen

 

 

Onze Hoofdsponsor