Competitie

Met nog 1 wedstrijd voor de boeg heeft team 1 een geweldige prestatie geleverd door het kampioenschap in de 3e divisie binnen te halen.

Slagvaardig 1 is voor de 2e keer in de historie van de vereniging gepromoveerd naar de 2e divisie. Nu met het grote verschil dat er 2 spelers opgeleid zijn binnen de eigen club. Wij feliciteren Rik de Boer, Remco van Domburg, Jerfy Schmidz en Fatih Durusçan met dit prachtig behaalde kampioenschap.

Slagvaardig 2 moet zich nog proberen veilig te stellen in de 1ste klasse in de laatste wedstrijd. Een gelijkspel is daarbij voldoende.

Slagvaardig 3 heeft zich reeds ruim veilig gesteld in de 2e klasse.

Slagvaardig 4 maakt een prima seizoen door. Met nog 1 wedstrijd te gaan blijft het erom spannen of team 4 of dat Wehl de concurrent het kampioenschap binnen sleept.

Slagvaardig 5 heeft het lastig in de 4e klasse. De concurrent heeft nog maar 2 punten nodig terwijl team 5 uitgespeeld is. Hierdoor is de kans groot dat team 5 zal degraderen.

maandagavond vanaf 18.30 uur jeugdtraining

maandagavond vanaf 19.30 uur training senioren