Bloemschikken eerste activiteit jubileumjaar

Vrijdag 13 mei van 15-17 uur was het zover. De eerste activiteit om het 50 jarig jubileum van de club te vieren. Jorine (dochter van Hans Willemsen) heeft samen met Hans een hele gezellige middag verzorgd waarin hele mooie bloemstukken zijn gemaakt met dank ook aan Ciss Bloemen en Wonen. Onder de deskundige leiding van Jorine heeft iedereen wat moois gemaakt. Ondertussen werd en natuurlijk gezellig bijgekletst onder het genot van een hapje en een drankje.

De volgende activiteit is een Oud-leden toernooi op 25 juni.

Geen rommelmarkt op 2e Paasdag

Dit jaar zal er geen rommelmarkt zijn op 2e Paasdag. De versoepelingen kwamen voor ons net te laat om nog een goede markt te kunnen organiseren.

We beraden ons op een nieuwe datum. Zodra deze bekend is vindt u deze op onze website en Facebook.

Competitie

Met nog 1 wedstrijd voor de boeg heeft team 1 een geweldige prestatie geleverd door het kampioenschap in de 3e divisie binnen te halen.

maandagavond vanaf 18.30 uur jeugdtraining

maandagavond vanaf 19.30 uur training senioren