Resultaten competitie 5e ronde

Afgelopen vrijdagavond zijn alle teams van ttv Slagvaardig aangetreden in de 5e competitieronde.

Het OTC Wil ten Bras memorial toernooi 14 november a.s.

Vanaf 14 november zal het OTC Toernooi bij Slagvaardig, dat jaren lang door Wil ten Bras werd georganiseerd, onder de naam OTC Wil ten Bras memorial toernooi worden voortgezet.

Competitie na 3 wedstrijden

De najaarscompetitie is 3 wedstrijden onderweg en geeft wisselende resultaten voor de 5 teams van ttv Slagvaardig

Fatih de nieuwe clubkampioen

Door COVID hebben we dit jaar gekozen voor een andere opzet van de clubkampioenschappen. De wedstrijden werden verdeeld over 4 speelavonden, ondanks dat dit niet voor iedereen perfect in de agenda paste was de opkomst met 16 spelers toch prachtig.

Rhedense kinderen maken kennis met tafeltennis tijdens zonnige koningsdag

Koningsdag is normaal gesproken een dag om te genieten van rommelmarkten, eieren gooien, koekhappen, live muziek, bier uit plastic glazen, een kolkende oranje-mensenmassa, bomvolle treinen, ongezond eten en eigenlijk altijd een heerlijk zonnetje.

Nieuwe sponsor: Tonny van Elferen schenkt container aan ttv Slagvaardig

Ondanks de coronaperikelen mag Slagvaardig een nieuwe sponsor verwelkomen. Tonny van Elferen heeft vandaag 15 december een container geplaatst bij het clubgebouw.

Maandag:
18.30 - 20.00 training jeugd